Bruids make up

Bruids make up

Wil jij stralen op de mooiste dag van je leven? Niets is naast je jurk zo belangrijk als je make-up en je haar op die dag waar je al jaren van droomt. Na een kennismakingsgesprek waarin we alles bespreken wat je wel en niet zou willen maken we een proef make-up en/of kapsel zodat alles naar jouw wens is. Is het de 1e keer proef toch niet helemaal naar je zin? Dan maken we gewoon een nieuwe. Geen probleem. Jouw dag moet perfect zijn.

 

Fotoshoot make up

Visagie auracharm makeup

Bij een fotoshoot is de juiste make up zeer belangrijk. Of dit nu een naturel make-up is of iets heel uitgesproken. Op een foto zie je iedere imperfectie. Het is dan ook uiterst belangrijk dat de make-up perfect aangebracht wordt. Ik heb vaak toffe creaties in mijn hoofd die ik samen met jou uit kan laten komen. Make-up, haar en fotografie. Alles in 1.

Let’s create great things!

 

Halloween make up

Grime Halloween make up visagie

I love it…met halloween kan ik helemaal los gaan. Extreme make-up, schmink, wonden. Hier is zoveel in mogelijk en ik sta uiteraard open voor je eigen idee. Eerst zal ik je voorzien van de gewenst look, waarna we de studio of een door jou gekozen locatie induiken om de perfecte Halloween foto te maken. Hoe gaaf is het om deze foto op je social media te gebruiken of je vrienden uit te nodigen voor een trick-or-treat? Mij kun je niet blijer maken!


Visagie make up artist

Of een dag of avond make up? Ook dit is mogelijk vanaf €35,-

Vraag naar de mogelijkheden.

Make magic happen